Българската. Обичам да слушам БГ музика, но старата българска музика, а не днешните бози. Разбира се, има много добри изпълнения, но не е тук мястото да ги обсъждаме
Но нека да не спираме до тук... Латиното е другия стил, който би ме накарал да се заслушам.
Имам една любима песничка, която винаги като я чуя се усмихвам широко. Изпълнява се от Beach Boys - "Still Surfin".
От време на време я чувам по "Шлагер", много ми харесва.
Малко ще ми е трудно от тук да я чуя, но ти благодаря И все пак някой ден може да се възползвам от предложението.
А междувременно би ли пуснала една песен на Хулио Иглесиас за всички негови фенове, а повярвай ми в Русе има доста такива
Изборът на песен оставям на теб.
Благодаря за гласуваното доверие относно избора на песен,поздрава за всички фенове на Хулио Иглесиас е отправен.Пожелавам ти весело изкарване на предстоящия уикенд!
Благодаря, но този уикенд ще бачкам здраво, защото изоставам с един проект, а шефовете искат до края на другата седмица да им го покажа в два варианта
Както и да е..
Весел уикенд и на теб
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum