С риск колежката от следобедния блок да ми се разсърди , Ви се усмихвам широооко и Ви приветствам в новосформирания форум на предаването "Аларма"! Тук сте добре дошли не само ако харесвате мен и предаването, а и ако има нещо, което толкова силно Ви дразни, че си умирате да ми го наврете в носа. Е, мога да Ви обещая, че ще се замисля над написаното от Вас и ще си взема поука, стига да не прекалите с агресивния тон. Oops, май съм много разсеяна днес, (всъщност това е типично за мен, но рядко си го признавам ), забравих да Ви се представя!!! Казвам се Стефи Цветкова, а "Аларма" се излъчва всеки делничен ден между 6 и 10 сутринта. Веднага отговарям на въпроса, възникнал в умовете Ви - "Как ли става тооолкова рано?"- ами "Трууудно...!" , а и не винаги успявам..., но това е друга тема .
А Вие как и в колко се будите сутрин? По желание или по принуда?
Необходима ли Ви е ароматна, тонизираща напитка?
Май много въпроси задавам ... Какво да се прави всеки си има свои изкривявания, професионални или не...
Вашите какви са? Е, този път се шегувам . Споделете с мен само това, което Вие решите. В мое лице имате приятел.
А Вие как и в колко се будите сутрин? По желание или по принуда?
Необходима ли Ви е ароматна, тонизираща напитка?
Ще опитам аз да отговоря . Будя се сутрин около 06-06:10, задължително с желание и хубави мисли (за любимия човек). И Шлагер Радио разбира се - накъде без него!
Аз се будя при следните думи: "А сега останете с новото предаване "Шоколад"..." някъде около 9.50, тъй че не мога да се изкажа за "Аларма", но поне отговорих кога ставам
Хе хе, мъничко ти завиждам, Slushatel. И аз бих ставала най-рано в 09.50h, ако работното ми време не започваше в 06.00h
Надявам се, че ти е приятно да се събуждаш с парченца "Шоколад", по-малко вреден е от кафето.
А всъщност слушаш ли радио сутрин, Slushatel? Ако отговорът е не, то ми е интересно да знам, дали можеш да се сетиш за нещо конкретно, което би ти било интересно да чуваш сутрин, когато си буден. Имам предвид рубрика с по-специфична насоченост, интересна за теб, любима музика...
Ако отговорът ми е "не", какво значение има какви рубрики и музики ме вълнуват. Така или иначе нама да ги чуя. Сутрин или спя до "Шоколад" или отивам на работа, където не слушам радио. По принцип не съм най-големия фен на "Шлагер', а иначе съм поласкан от отношението към моята персона. Няма да можете така или иначе да ми задоволите всички предпочитания.
Имайки предвид този цитат - "...понякога и на мен ми се случва да ставам в 6.00, но тогава не слушам "Шлагер"...", реших, че мога да опитам да те заинтригувам с нещо интересно за теб .
Защо си сигурен, че "няма да можем да задоволим всичките ти предпочитания"? Толкова ли си придирчив?
Stef, все още ли не можеш да разбереш, че да се угоди на всички е не просто трудно - невъзможно е!
А като вземем под внимание факта, че на много от нас музикалните предпочитания се влияят от моментното състояние на тялото и душата... хайде отивай угаждай на всички
Един ще иска класика, друг метъл, а на трети ще му дреме на шишарката какво звучи, и без това така го цепи главата от снощния запой, че ще предпочете да си спре радиото
Slushatel примерно не слуша сутрин радио, просто защото спи по това време. И аз например не гледам сутрешния блок на BTV, защото по това време тръгвам за работа. Винаги ще има предавания, които да не се гледат или слушат. Това разбира се не означава, че не трябва да ги има. Има много други хора, за които те са полезни и/или забавни
Stef, все още ли не можеш да разбереш, че да се угоди на всички е не просто трудно - невъзможно е!
Да, но все пак да се проучват вкусовете и предпочитанията на хората, слушащи поне малко радиото е важен момент - един, втори, трети ; така го разбирам аз (IMHO)
Не съм казал, че не трябва да се правят проучвания. Напротив... добра идея. Но какво правим когато от 20 запитани, 5 искат хард-рок, 6 - чалга, 2 - рап, 2 - техно, 1- ретро, 1-латино, 1-бг,1- денс и 1 не знае къде се намира и всичко му харесва, а като му пуснеш Елвис Пресли и върти усилено копчето на радиото, търсейки новата песен на Bleck Eyed [примерно], само защото снощи в дискотеката я пуснаха ?!
Няма нищо лошо в проучванията, само че аз исках да кажа, че е невъзможно да се угоди на всички. Има още един момент - например след подобно проучване установяваме, че повечето искат да слушат чалга (6 човека са все пак). Какво правим - сменяме формата?!
Ок. Знаете ли какво - това е една добра идея. Дайте да направим някакво допитване каква музика искат да слушат хората по Шлагер радио. Сега отивам да открия темата и да видим какви ще са резултатите.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum