Шлагер Радио Forum Index -> Аларма -> Welcome!
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
Welcome!
PostPosted: Mon May 15, 2006 3:49 pm Reply with quote
Stef
Moderator

С риск колежката от следобедния блок да ми се разсърди Wink, Ви се усмихвам широооко Very Happy и Ви приветствам в новосформирания форум на предаването "Аларма"! Тук сте добре дошли не само ако харесвате мен и предаването, а и ако има нещо, което толкова силно Ви дразни, че си умирате да ми го наврете в носа. Е, мога да Ви обещая, че ще се замисля над написаното от Вас и ще си взема поука, стига да не прекалите с агресивния тон. Oops, май съм много разсеяна днес, (всъщност това е типично за мен, но рядко си го признавам Wink), забравих да Ви се представя!!! Казвам се Стефи Цветкова, а "Аларма" се излъчва всеки делничен ден между 6 и 10 сутринта. Веднага отговарям на въпроса, възникнал в умовете Ви - "Как ли става тооолкова рано?"- ами "Трууудно...!" Wink , а и не винаги успявам..., но това е друга тема Smile.
А Вие как и в колко се будите сутрин? По желание или по принуда?
Необходима ли Ви е ароматна, тонизираща напитка?
Май много въпроси задавам Embarassed ... Какво да се прави всеки си има свои изкривявания, професионални или не...
Вашите какви са? Е, този път се шегувам Laughing . Споделете с мен само това, което Вие решите. В мое лице имате приятел.
View user's profile Find all posts by Stef Send private message
Re: Welcome!
PostPosted: Mon May 15, 2006 4:13 pm Reply with quote
technobeast

Stef wrote:
А Вие как и в колко се будите сутрин? По желание или по принуда?
Необходима ли Ви е ароматна, тонизираща напитка?

Ще опитам аз да отговоря Smile. Будя се сутрин около 06-06:10, задължително с желание и хубави мисли (за любимия човек). И Шлагер Радио разбира се Smile - накъде без него!

PostPosted: Mon May 15, 2006 4:34 pm Reply with quote
Stef
Moderator

Съгласна съм, че сутринта не може да е приятна без мисли за любимия човек! Аз също започвам деня си по този начин! И никакво кафе! Smile
Re: Welcome!
PostPosted: Tue May 16, 2006 10:24 pm Reply with quote
Slushatel

Аз се будя при следните думи: "А сега останете с новото предаване "Шоколад"..." някъде около 9.50, тъй че не мога да се изкажа за "Аларма", но поне отговорих кога ставам Wink
View user's profile Find all posts by Slushatel Send private message
PostPosted: Wed May 17, 2006 11:11 am Reply with quote
Stef
Moderator

Хе хе, мъничко ти завиждам, Slushatel. И аз бих ставала най-рано в 09.50h, ако работното ми време не започваше в 06.00h Wink
Надявам се, че ти е приятно да се събуждаш с парченца "Шоколад", по-малко вреден е от кафето. Wink
PostPosted: Wed May 17, 2006 8:55 pm Reply with quote
Slushatel

Аз предпочитам кафето (може и с шоколад)! А понякога и на мен ми се случва да ставам в 6.00, но тогава не слушам "Шлагер" Sad
PostPosted: Thu May 18, 2006 2:36 pm Reply with quote
Stef
Moderator

А всъщност слушаш ли радио сутрин, Slushatel? Ако отговорът е не, то ми е интересно да знам, дали можеш да се сетиш за нещо конкретно, което би ти било интересно да чуваш сутрин, когато си буден. Имам предвид рубрика с по-специфична насоченост, интересна за теб, любима музика...
PostPosted: Thu May 18, 2006 5:24 pm Reply with quote
Slushatel

Stef wrote:
Ако отговорът е не...

Ако отговорът ми е "не", какво значение има какви рубрики и музики ме вълнуват. Така или иначе нама да ги чуя. Сутрин или спя до "Шоколад" или отивам на работа, където не слушам радио. По принцип не съм най-големия фен на "Шлагер', а иначе съм поласкан от отношението към моята персона. Няма да можете така или иначе да ми задоволите всички предпочитания. Wink
PostPosted: Fri May 19, 2006 12:15 pm Reply with quote
Stef
Moderator

Имайки предвид този цитат - "...понякога и на мен ми се случва да ставам в 6.00, но тогава не слушам "Шлагер"...", реших, че мога да опитам да те заинтригувам с нещо интересно за теб Razz.
Защо си сигурен, че "няма да можем да задоволим всичките ти предпочитания"? Толкова ли си придирчив?
PostPosted: Fri May 19, 2006 1:12 pm Reply with quote
leogep

Stef, все още ли не можеш да разбереш, че да се угоди на всички е не просто трудно - невъзможно е! Smile
А като вземем под внимание факта, че на много от нас музикалните предпочитания се влияят от моментното състояние на тялото и душата... хайде отивай угаждай на всички Wink
Един ще иска класика, друг метъл, а на трети ще му дреме на шишарката какво звучи, и без това така го цепи главата от снощния запой, че ще предпочете да си спре радиото Smile
Slushatel примерно не слуша сутрин радио, просто защото спи по това време. И аз например не гледам сутрешния блок на BTV, защото по това време тръгвам за работа. Винаги ще има предавания, които да не се гледат или слушат. Това разбира се не означава, че не трябва да ги има. Има много други хора, за които те са полезни и/или забавни Wink
View user's profile Find all posts by leogep Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger ICQ Number
PostPosted: Fri May 19, 2006 5:21 pm Reply with quote
technobeast

leogep wrote:
Stef, все още ли не можеш да разбереш, че да се угоди на всички е не просто трудно - невъзможно е! Smile

Да, но все пак да се проучват вкусовете и предпочитанията на хората, слушащи поне малко радиото е важен момент - един, втори, трети Smile; така го разбирам аз (IMHO) Smile

PostPosted: Fri May 19, 2006 5:38 pm Reply with quote
leogep

Не съм казал, че не трябва да се правят проучвания. Напротив... добра идея. Но какво правим когато от 20 запитани, 5 искат хард-рок, 6 - чалга, 2 - рап, 2 - техно, 1- ретро, 1-латино, 1-бг,1- денс и 1 не знае къде се намира и всичко му харесва, а като му пуснеш Елвис Пресли и върти усилено копчето на радиото, търсейки новата песен на Bleck Eyed [примерно], само защото снощи в дискотеката я пуснаха ?!
Няма нищо лошо в проучванията, само че аз исках да кажа, че е невъзможно да се угоди на всички. Има още един момент - например след подобно проучване установяваме, че повечето искат да слушат чалга (6 човека са все пак). Какво правим - сменяме формата?!
Ок. Знаете ли какво - това е една добра идея. Дайте да направим някакво допитване каква музика искат да слушат хората по Шлагер радио. Сега отивам да открия темата и да видим какви ще са резултатите. Smile
View user's profile Find all posts by leogep Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger ICQ Number
 Welcome! 
 Шлагер Радио Forum Index -> Аларма
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT + 3 Hours  
Page 1 of 1  

Post new topic  Reply to topic  

Theme created by Vjacheslav Trushkin.